Shaman Enh
+3
Sdjkfipogh
uszozor
Palladyna
7 posters
Illuminati :: Info :: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Shaman Enh
1. Nick w grze:
2. Imię: Kuba
3. Wiek: 20
4. Klasa postaci, oraz rola w raidze (tank, dps, heal): Shaman Enh dps
5. Screen ze statystykami i key bindami:
6. Link do armory:
7. Twoje doświadczenie z WOW, pochwal się jakie znasz taktyki: cale t4/t5, cale MH, bt - najentus, supremus, akama, ros (reszte taktyk znam tylko w teori )
8. W jakich godzinach jesteś najbardziej aktywny?: Wracam z pracy okolo 17, wiec na wowie moge byc od tej godziny
9. Czy posiadasz attu na MH i BT? Jeżeli nie to na jakim jesteś etapie ?: Niestety brak attu na mh oraz bt :<
10. Poprzednie gildie i powód ich opuszczenia: NEM ( brak raidow ), Evil Angels ( nie spodobala mi sie calkowicie atmosfera jaka tam jest ;f)
11. Dlaczego Illuminati ?: Szukam ciekawej gildi z progresem, w ktorej bede mogl milo spedzic czas na raidowaniu
12. Czy posiadasz Mumble, oraz mikrofon: Mumble - tak, mikrofonu jednak chwilowo nie mam, gdyz ulegl uszkodzenia mechanicznym xD ale zakup nowego to zaden problem
13. Czy jesteś w stanie podporządkować się class liderowi i poprowadzić swoją postać zgodnie z jego sugestiami: Jesli jego sugestie beda trafne, prawidlowe i nie beda szkodzic gildi to tak
14. Screen z panelu logowania:
15. Napisz kilka zdań od siebie o sobie: jak juz pisalem, mam na imie Kuba, mam 20 lat, pracuje w firmie ogrodniczej. W wowa gram od okolo 2 lat.
na koniec pare słów wyjaśnienia:
Moim mainem byl hunt, co zreszta widac po gearze oraz attu, lecz gram huntem od baaaardzo dawna i poprostu juz mi sie przejadla ta klasa :< dlatego postanowilem zmienic maina na shamana. minusem jest to, ze gear tam nie jest oszalamiajacy (2x t4, reszta epic), lecz jestem aktywnym graczem, ktory zna taktyki i wie co i jak, wiec szybko nadrobie
2. Imię: Kuba
3. Wiek: 20
4. Klasa postaci, oraz rola w raidze (tank, dps, heal): Shaman Enh dps
5. Screen ze statystykami i key bindami:
6. Link do armory:
7. Twoje doświadczenie z WOW, pochwal się jakie znasz taktyki: cale t4/t5, cale MH, bt - najentus, supremus, akama, ros (reszte taktyk znam tylko w teori )
8. W jakich godzinach jesteś najbardziej aktywny?: Wracam z pracy okolo 17, wiec na wowie moge byc od tej godziny
9. Czy posiadasz attu na MH i BT? Jeżeli nie to na jakim jesteś etapie ?: Niestety brak attu na mh oraz bt :<
10. Poprzednie gildie i powód ich opuszczenia: NEM ( brak raidow ), Evil Angels ( nie spodobala mi sie calkowicie atmosfera jaka tam jest ;f)
11. Dlaczego Illuminati ?: Szukam ciekawej gildi z progresem, w ktorej bede mogl milo spedzic czas na raidowaniu
12. Czy posiadasz Mumble, oraz mikrofon: Mumble - tak, mikrofonu jednak chwilowo nie mam, gdyz ulegl uszkodzenia mechanicznym xD ale zakup nowego to zaden problem
13. Czy jesteś w stanie podporządkować się class liderowi i poprowadzić swoją postać zgodnie z jego sugestiami: Jesli jego sugestie beda trafne, prawidlowe i nie beda szkodzic gildi to tak
14. Screen z panelu logowania:
15. Napisz kilka zdań od siebie o sobie: jak juz pisalem, mam na imie Kuba, mam 20 lat, pracuje w firmie ogrodniczej. W wowa gram od okolo 2 lat.
na koniec pare słów wyjaśnienia:
Moim mainem byl hunt, co zreszta widac po gearze oraz attu, lecz gram huntem od baaaardzo dawna i poprostu juz mi sie przejadla ta klasa :< dlatego postanowilem zmienic maina na shamana. minusem jest to, ze gear tam nie jest oszalamiajacy (2x t4, reszta epic), lecz jestem aktywnym graczem, ktory zna taktyki i wie co i jak, wiec szybko nadrobie
Chmoorek- Gość
Re: Shaman Enh
wybacz, ale mamy duzo ehnow w gildii, bardziej interesowal by nas resto shaman moze masz pod resto jakies eq ?
Palladyna- Liczba postów : 228
mam tam jakies eq pod resto, ale to bardziej nadaje sie wtedy na insty normal :<
jesli bylaby taka potrzeba to moge przemyslec respec na resto, tylko troszke potrwa zanim uzbieram jakis przyzwoity gear iiii... w sumie od b.dawna marzyla mi sie gra shamanem enh
jesli bylaby taka potrzeba to moge przemyslec respec na resto, tylko troszke potrwa zanim uzbieram jakis przyzwoity gear iiii... w sumie od b.dawna marzyla mi sie gra shamanem enh
Chmoorek- Gość
ja jak narazie jestem na nie ... ale poczekamy jeszcze az inni sie wypowiedza
Palladyna- Liczba postów : 228
Enh nie potrzebujemy ... resto jak sam mówi za słaby gear ma i marzy mu się gra enh ... nad czym tu myslec
uszozor- Liczba postów : 82
Wklej screeny ze statystykami i ekranem logowania w "" bo inaczej forum je wycina
I jeszcze jedno, w jakiej gildii masz tego maina ?
I jeszcze jedno, w jakiej gildii masz tego maina ?
Oj wybaczcie, nie zaowazylem ze wycieło screeny ;f
Statystyki postaci: "https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/27/36530808.png/"
Ekran logowania: "https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/848/19894131.png/"
Obecnie obie postaci sa w gildi "Butem w morde". Oczywiscie jesli bym sie dostal do was doszedlbym obiema postaciami
Statystyki postaci: "https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/27/36530808.png/"
Ekran logowania: "https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/848/19894131.png/"
Obecnie obie postaci sa w gildi "Butem w morde". Oczywiscie jesli bym sie dostal do was doszedlbym obiema postaciami
Chmoorek- Gość
Mozna dac szanse, jestem na tak
Verdisha- Liczba postów : 7
Statystyki nie powalają, bardziej na - niż na +. Attu na MH/BT też nie ma. Osoba, którą będzie trzeba ubierać w t5.
Raczej na NIE.
Raczej na NIE.
Kedra- Liczba postów : 11
Niestety, faktem jest ze moj gear pozostawia wielke do zyczenia. Obiecuje, ze jesli jednak dacie mi szanse, to postaram sie to jak najszybciej nadrobic
Chmoorek- Gość
to i ja sie wypowiem jako enh shaman i warszawski cham,
jestem na kazdym raidzie, teraz wrocil Kajfasz, jest jeszcze Nasun
wiec chyba wiecej enhow nie trzeba...
jako to ze nie jestem z off pewnie i tak moje zdanie sie nie liczy...
jestem na kazdym raidzie, teraz wrocil Kajfasz, jest jeszcze Nasun
wiec chyba wiecej enhow nie trzeba...
jako to ze nie jestem z off pewnie i tak moje zdanie sie nie liczy...
Spavv- Liczba postów : 11
Ja też jestem przeciw, po co nam ich aż tylu?
Amendil- Liczba postów : 7
Illuminati :: Info :: Rekrutacja
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: